Bouldertehdas

Info

Bouldertehtaan n. 800 m2 tila on jaettu kahteen kiipeilyalueeseen, lämmittely- ja venyttelyalueeseen, kahvilaan/kauppaan sekä sosiaalitiloihin.

Kiipeilyreitit

Kiipeilyseinää on noin 500 m2 erilaisin profiilein positiivisesta släbistä negatiivisiin seiniin ja kattokiipeilyyn. Yli 3 000 kiipeilyotetta mahdollistavat monipuoliset reitit jokaiselle kiipeilijälle. Kukin reitti on tehty samanvärisillä otteilla ja reitin vaikeusaste (”greidi”) on merkitty reitin ylimpään käsilähtöotteeseen. Hallilla on reittejä helpoista, aloittelijoille soveltuvista 3-tason reiteistä aina 8a-tasoisiin asti, ja tarvittaessa vaikeampiakin voidaan rakentaa. Ajantasaisen reitti-infon löydät Problemator-ohjelmasta. Reittimäärät vaihtelevat 150 reitin molemmin puolin. Uudistamme reittejämme viikottain, joten uusia haasteita löytyy aina.

Lämmittelyalueet

Lämmittely- ja venyttelyalueilta löydät kuntosalilaitteita, käsipainoja, street work -telineet, otelaudat, kuminauhoja, palloja jne. Kunnollisella lämmittelyllä estetään urheiluvammojen syntyä ja venyttely on tärkeää urheilusuorituksesta palautumiselle.

Muut palvelut

Kaupassa myymme korkealaatuisia kiipeily- ja ulkoiluvarusteita, kahvia, virvoitusjuomia sekä pientä naposteltavaa. Kauppamme toimii myös verkkokauppana. Tietyt tuotteet pyrimme aina pitämään varastossa ja tilaamme aina toiveesta edustamiemme merkkien muita malleja. Meillä on vuosikymmenten kokemus kiipeilystä – kysy rohkeasti, autamme ja neuvomme mielellämme, jotta löydämme juuri sinulle oikeat varusteet.

Naisten ja miesten pukuhuoneista löytyvät myös suihkut. WC-tilat sijaitsevat hallin puolella käytävien varrella. Hallin keskiosasta löytyy lukittavia kaappeja, joihin arvotavarat voi maksutta jättää treenin ajaksi.

Lapsille on oma pieni leikkinurkkauksensa. Tarjolla on pelejä, leluja ja pieni matala oma kiipeilyseinä.

Avoinna / Opening Hours 27.5. - 18.8.2024

Ma (Mon): 15:00 – 20:00
Ti (Tue): 15:00 – 20:00
Ke (Wed): 15:00 – 20:00
To (Thu): 15:00 – 20:00
Pe (Fri): Suljettu / Closed
La (Sat): Suljettu / Closed
Su (Sun): Suljettu / Closed

Arkipyhinä klo 12:00 – 16:00.

Ryhmät aina tilauksesta.

Halli on kokonaan kiinni 21.6. – 7.72024

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Bouldertehdas Oy, Ruukinkatu 4, 20540 TURKU, Puhelin 010 281 8999, [email protected]     |     Sivuston toteutus: Ilari Törönen Photography

Toimitusehdot/kaupan ehdot

Bouldertehdas Oy noudattaa hyvää kauppatapaa ja luottamuksellisuutta toiminnassaan. Yritys noudattaa kuluttajakaupasta säädettyjä lakeja.

Lyhyesti:

  1. Tuotteet ja hinnat löytyvät verkkohinnastosta
  2. Hinnat sisältävät arvonlisäveron
  3. Kaikki tuotteet myydään sellaisina kun ne ovat  myyntihetkellä
  4. Maksutapoina käteinen ja lasku, paikanpäällä pankki- ja luottokortit
  5. Toimitustapoina nouto ja valitut Posti paketit (erillinen maksu)
  6. Käyttämättömillä ja myyntikelpoisilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus
  7. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä (ja osassa avaamattomia) tuotteita
  8. Ostokuitti/kopio laskusta tulee säilyttää takuuta tai virhevastuuta varten

Varaamme oikeuden valikoida asiakkaamme. Voimme rajoittaa myyntiä isommissa erissä mm. saatavuudesta johtuen. Emme myy tavaraa jälleenmyyjille. Maahantuomiamme tavaroita myymme jälleenmyyjille erillisellä sopimuksella

Toimitusaika ja –tavat, omistusoikeus:

Toimitusajat arvioidaan tilanteesta riippuen, kyseessä on aina arvio, ei sitova lupaus. Kun kyseessä on tilattava tuote voi toimitusaika olla arvioitua pidempi mm. valmistajalta loppumisen, tukkuportaasta loppumisen tai postin kulun vuoksi.  Näihin ei myyjä voi vaikuttaa ja toimitusaika voi sen vuoksi olla useita viikkoja. Myyjä ilmoittaa mahdollisuuksien mukaan toimitusajan pitenemisestä, mutta ei ole korvausvastuussa niistä viivästyksistä jotka johtuvat valmistajan tai kolmannen osapuolen vaikeuksista.

Jos myyjällä on erääntyneitä saatavia ostajalta, on myyjällä oikeus asiasta huomautettuaan viivyttää sovittuja toimituksia, kunnes erääntyneet maksut on suoritettu.  Tällöin sovitun toimitusajan katsotaan siirtyneen vastaavasti eikä ostajalla ole oikeutta esittää myyjälle viivytyksestä johtuvia vahingonkorvausvaatimuksia.

Kaupan kohteen omistusoikeus siirtyy ostajalle kun kauppahinta on kokonaan maksettu.

Tavara katsotaan toimitetuksi kun se on lähetetty ostajalle. Sopimuksen mukaan ostajan on noudettava tavara myyjältä tai vastaanotettava se kuljetusyhtiöltä.

Toimituksiin käytetään pääsääntöisesti Itellaa. Maksu kuljetuksesta Itellan hinnaston mukaan.

Ostaja saa ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen tilausvahvistuksen. Lasku tulee myös sähköposti osoitteeseen. Saatuamme maksun, postitamme tuotteen. Ilmoitamme kun tilaamanne tavara on postitettu.

Hinnat:

Hinnat sisältävät arvonlisäveron

Hinnat eivät sisällä kuljetusta

Hintoihin lisätään asiakkaan valitseman kuljetustavan mukainen toimitusmaksu.

Selvissä tuote- sekä hintavirhetapauksissa Bouldertehdas voi vedota erehdykseen. Esimerkiksi silloin kun kyseessä on ollut niin ilmeinen virhe että asiakkaan olisi pitänyt ymmärtää virheen olemassa olo tai tuotteen hinta on poikennut merkittävästi yleisestä hintatasosta.

Pidätämme itsellämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Maksaminen:

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen jälkeen tilisiirtona ennakkomaksuna. Saatte sähköpostiosoitteeseenne maksutiedot. 

Postitamme tuotteet kun maksusuoritus näkyy tilillämme.

Käsittelemme tilaukset kaupan aukioloaikaan arkipäivinä kun maksu on suoritettu. Tilaus raukeaa jos maksua ei ole suoritettu viikon sisällä siitä kun tilausvahvistus on toimitettu.

Takuu:

Tuotteillamme on maahantuojan tai valmistajan myöntämä takuu. Otathan takuuasioissa yhteyttä ennen tuotteen palauttamista. Osa takuuasioista kuuluu suoraan valmistajalle.

Takuu ei käsitä vaurioita joiden aiheuttajana on onnettomuus, luonnontapahtuma, normaali kuluminen, sopimaton, varomaton tai epänormaali käyttö, ylikuormitus, virheellinen hoito tai muutostyöt.

Takuuseen vetoaminen edellyttää ostajan täyttäneen toimituksesta johtuvat ja sopimuksessa määritellyt velvollisuutensa. Takuun puitteissa kunnostetulle/korvatulle tuotteelle uuden takuun, kuitenkin vain alkuperäisen tavaran takuuajan päättymiseen asti. Myyjän vahingonkorvausvelvollisuus ei koske välillisiä vahinkoja.

Aiheettomasta takuupalautuksesta johtuneet kulut myyjä veloittaa ostajalta. Minimiveloitus 30e.

Palautukset:

Toimittamilleen tuotteille Bouldertehdas myöntää EU:n mukaisen 14 päivän palautus- ja vaihto-oikeuden, jollei toisin ole erikseen ilmoitettu.

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja uutta vastaavassa kunnossa, sekä alkuperäisessä pakkauksessa.

Tarkastamme ostajan palauttamat tuotteet. Mikäli tuote on myynti kelpoinen ja täyttää ehdot, palautamme asiakkaan maksaman kauppasumman.

Vaihto- ja palautusoikeus ei koske erikseen tilattavia tuotteita, alennettuja tuotteita eikä hygieniatuotteita.

Palautettavasta tuotteesta tulee ilmoittaa sähköpostilla Bouldertehtaalle. Palautuksessa tulee mainita tilauksen/kuitin viitenumero, palautuksen syy, tilinumero johon hyvityksen voi tilittää. Mahdolliset hyvitykset maksamme 31 vrk sisällä tuotteen vastaanottamisesta asiakkaan tilille.