Bouldertehdas Tiedottaa
Wild Country Superlight Rock takaisinkutsu

TAKAISINKUTSU: Wild Country Superlight Rock

Wild Country on tehnyt takaisinkutsun Superlight Rock -kiiloista. Valmistajan alkuperäinen englanninkielinen tiedote takaisinkutsusta on luettavissa tästä linkistä.

Olemme koonneet tähän tiedotteeseen olennaiset seikat takaisinkutsuun liityen suomeksi käännettynä. Huom! Mikäli tässä käännöksessä on virheitä tai ristiriitaisuuksia, on alkuperäisen englanninkielisen tiedotteen teksti määräävä.


Takaisinkutsutut tuotteet: Takaisinkutsu koskee Wild Country Superlight Rock -kiiloja nr 1-6 sekä Superlight Rocks Set 1-6 tuotteita, jotka on valmistettu ennen tammikuuta 2023.

Vaara: Wild Country on havainnut, että yksivaijeristen Superlight Rocks -kiilojen altistuessa pitkäaikaisesti korkean suolapitoisuuden merelliselle ympäristölle ja/tai suolaiselle kostealle ilmastolle, voi kiilaosan sisään muodostua ruostetta. Tämä voi merkittävästi heikentää tuotteen murtolujuutta ja muodostaa vaaran kiipeilijälle tiputtaessa kiilavarmistuksen varaan. Ruosteen muodostumista ei ole mahdollista havaita silmämääräisesti tuotteen päältä.

Takaisinkutsu koskee ainoastaan ennen tammikuuta 2023 valmistettuja Wild Country Superlight Rocks nro 1-6 kiiloja / Superlight Rock Set 1-6 settejä joiden eränumerot ovat 01A1117, 01A1217, 01A1219, 03A1219 tai 02A0221. Wild Country Rock, Classic Rock, Rock Centric ja Superlight Offset Rock -kiilat eivät ole takaisinkutsun piirissä. Alla oleva kuva selventää takaisinkutsun piiriin kuuluvien ja kuulumattomien tuotteiden tunnistamista.

Superlight Rocks -kiilojen tulevat tuotantoerät eivät ole takaisinkutsun piirissä.


TOIMINTAOHJE TAKAISINKUTSUTUN TUOTTEEN VAIHTAMISEKSI

Wild Country vaihtaa takaisinkutsun kohteena olevat Superlight Rocks -kiilat korvaavaan tuotteeseen veloituksetta 31.12.2026 asti. Käyttäjä voi valita korvataanko tuote:

  1. Välittömästi Wild Country ROCKS -kiiloihin (valmistajan tuotekoodi 40-RWA tai 40-RWASET3); tai
  2. Uusiin Superlight Rocks -kiiloihin (40-RSL tai 40-RSL_SET), joiden arvioidaan olevan saatavilla syyskuussa 2023.

Toimintaohje:

Bouldertehdas ottaa vastaan takaisinkutsun kohteena olevia tuotteita 31.8.2023 asti ja hoitaa korvaavien tuotteiden vaihtamisen Wild Countryn kanssa yhdessä erässä. Vaihtoehtoisesti käyttäjä voi olla suoraan yhteydessä Wild Countryyn ja hoitaa vaihtoprosessin Wild Countryn kanssa tämän tiedotteen yläosasssa olevasta linkistä löytyvien ohjeiden mukaisesti.

Mikäli haluat hoitaa takaisinkutsun kohteena olevien tuotteiden vaihtamisen Bouldertehtaan kautta, tulosta tästä linkistä ladattava lomake ja toimita vaihdettavat kiilat Bouldertehtaalle.

Mikäli Wild Country julkaisee uusia ohjeita takaisinkutsuun liittyen, tiedotamme muutoksista kotisivuillamme.

Turussa, 2.3.2023

BOULDERTEHDAS OY

Jaa tämä blogipostaus

Facebook
WhatsApp
Email

Bouldertehdas Oy, Ruukinkatu 4, 20540 TURKU, Puhelin 010 281 8999, [email protected]     |     Sivuston toteutus: Ilari Törönen Photography

Toimitusehdot/kaupan ehdot

Bouldertehdas Oy noudattaa hyvää kauppatapaa ja luottamuksellisuutta toiminnassaan. Yritys noudattaa kuluttajakaupasta säädettyjä lakeja.

Lyhyesti:

  1. Tuotteet ja hinnat löytyvät verkkohinnastosta
  2. Hinnat sisältävät arvonlisäveron
  3. Kaikki tuotteet myydään sellaisina kun ne ovat  myyntihetkellä
  4. Maksutapoina käteinen ja lasku, paikanpäällä pankki- ja luottokortit
  5. Toimitustapoina nouto ja valitut Posti paketit (erillinen maksu)
  6. Käyttämättömillä ja myyntikelpoisilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus
  7. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä (ja osassa avaamattomia) tuotteita
  8. Ostokuitti/kopio laskusta tulee säilyttää takuuta tai virhevastuuta varten

Varaamme oikeuden valikoida asiakkaamme. Voimme rajoittaa myyntiä isommissa erissä mm. saatavuudesta johtuen. Emme myy tavaraa jälleenmyyjille. Maahantuomiamme tavaroita myymme jälleenmyyjille erillisellä sopimuksella

Toimitusaika ja –tavat, omistusoikeus:

Toimitusajat arvioidaan tilanteesta riippuen, kyseessä on aina arvio, ei sitova lupaus. Kun kyseessä on tilattava tuote voi toimitusaika olla arvioitua pidempi mm. valmistajalta loppumisen, tukkuportaasta loppumisen tai postin kulun vuoksi.  Näihin ei myyjä voi vaikuttaa ja toimitusaika voi sen vuoksi olla useita viikkoja. Myyjä ilmoittaa mahdollisuuksien mukaan toimitusajan pitenemisestä, mutta ei ole korvausvastuussa niistä viivästyksistä jotka johtuvat valmistajan tai kolmannen osapuolen vaikeuksista.

Jos myyjällä on erääntyneitä saatavia ostajalta, on myyjällä oikeus asiasta huomautettuaan viivyttää sovittuja toimituksia, kunnes erääntyneet maksut on suoritettu.  Tällöin sovitun toimitusajan katsotaan siirtyneen vastaavasti eikä ostajalla ole oikeutta esittää myyjälle viivytyksestä johtuvia vahingonkorvausvaatimuksia.

Kaupan kohteen omistusoikeus siirtyy ostajalle kun kauppahinta on kokonaan maksettu.

Tavara katsotaan toimitetuksi kun se on lähetetty ostajalle. Sopimuksen mukaan ostajan on noudettava tavara myyjältä tai vastaanotettava se kuljetusyhtiöltä.

Toimituksiin käytetään pääsääntöisesti Itellaa. Maksu kuljetuksesta Itellan hinnaston mukaan.

Ostaja saa ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen tilausvahvistuksen. Lasku tulee myös sähköposti osoitteeseen. Saatuamme maksun, postitamme tuotteen. Ilmoitamme kun tilaamanne tavara on postitettu.

Hinnat:

Hinnat sisältävät arvonlisäveron

Hinnat eivät sisällä kuljetusta

Hintoihin lisätään asiakkaan valitseman kuljetustavan mukainen toimitusmaksu.

Selvissä tuote- sekä hintavirhetapauksissa Bouldertehdas voi vedota erehdykseen. Esimerkiksi silloin kun kyseessä on ollut niin ilmeinen virhe että asiakkaan olisi pitänyt ymmärtää virheen olemassa olo tai tuotteen hinta on poikennut merkittävästi yleisestä hintatasosta.

Pidätämme itsellämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Maksaminen:

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen jälkeen tilisiirtona ennakkomaksuna. Saatte sähköpostiosoitteeseenne maksutiedot. 

Postitamme tuotteet kun maksusuoritus näkyy tilillämme.

Käsittelemme tilaukset kaupan aukioloaikaan arkipäivinä kun maksu on suoritettu. Tilaus raukeaa jos maksua ei ole suoritettu viikon sisällä siitä kun tilausvahvistus on toimitettu.

Takuu:

Tuotteillamme on maahantuojan tai valmistajan myöntämä takuu. Otathan takuuasioissa yhteyttä ennen tuotteen palauttamista. Osa takuuasioista kuuluu suoraan valmistajalle.

Takuu ei käsitä vaurioita joiden aiheuttajana on onnettomuus, luonnontapahtuma, normaali kuluminen, sopimaton, varomaton tai epänormaali käyttö, ylikuormitus, virheellinen hoito tai muutostyöt.

Takuuseen vetoaminen edellyttää ostajan täyttäneen toimituksesta johtuvat ja sopimuksessa määritellyt velvollisuutensa. Takuun puitteissa kunnostetulle/korvatulle tuotteelle uuden takuun, kuitenkin vain alkuperäisen tavaran takuuajan päättymiseen asti. Myyjän vahingonkorvausvelvollisuus ei koske välillisiä vahinkoja.

Aiheettomasta takuupalautuksesta johtuneet kulut myyjä veloittaa ostajalta. Minimiveloitus 30e.

Palautukset:

Toimittamilleen tuotteille Bouldertehdas myöntää EU:n mukaisen 14 päivän palautus- ja vaihto-oikeuden, jollei toisin ole erikseen ilmoitettu.

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja uutta vastaavassa kunnossa, sekä alkuperäisessä pakkauksessa.

Tarkastamme ostajan palauttamat tuotteet. Mikäli tuote on myynti kelpoinen ja täyttää ehdot, palautamme asiakkaan maksaman kauppasumman.

Vaihto- ja palautusoikeus ei koske erikseen tilattavia tuotteita, alennettuja tuotteita eikä hygieniatuotteita.

Palautettavasta tuotteesta tulee ilmoittaa sähköpostilla Bouldertehtaalle. Palautuksessa tulee mainita tilauksen/kuitin viitenumero, palautuksen syy, tilinumero johon hyvityksen voi tilittää. Mahdolliset hyvitykset maksamme 31 vrk sisällä tuotteen vastaanottamisesta asiakkaan tilille.