Bouldertehdas. Kiipeilyä, kahvia ja kavereita. Meille ovat tervetulleita kaikki vasta-alkajista kokeneisiin kisakiipeilijöihin.  Kaupastamme löydät kaikki tarvitsemasi kiipeilyvarusteet.

Avoinna | Opening Hours

27.5. – 18.8.2024

Ma-To | Mon-Thu 15-20
Pe-Su | Fri-Sun Suljettu
Arkipyhät | Midweek holidays 12-16
(Halli kokonaan kiinni 21.6. – 7.7.2024)

Bouldertehtaan kaupasta kaikki kiipeilyyn.

Bouldertehdas

Tervetuloa kiipeilemään!

Boulderointi on mukava ja turvallinen tapa tutustua kiipeilyn kiehtovaan maailmaan. Valjaita ja köyttä ei tarvita – putoamisissa kiipeilijää suojaavat lattioiden pehmeät patjat.

Kiipeilyreitit

Kiipeilyseinää on noin 500 m2 erilaisin profiilein positiivisesta släbistä negatiivisiin seiniin ja kattokiipeilyyn. Yli 3 000 kiipeilyotetta mahdollistavat monipuoliset reitit jokaiselle kiipeilijälle. Kukin reitti on tehty samanvärisillä otteilla ja reitin vaikeusaste (”greidi”) on merkitty reitin ylimpään käsilähtöotteeseen. Hallilla on reittejä helpoista, aloittelijoille soveltuvista 3-tason reiteistä aina 8a-tasoisiin asti, ja tarvittaessa vaikeampiakin voidaan rakentaa. Ajantasaisen reitti-infon löydät Problemator-ohjelmasta. Reittimäärät vaihtelevat 150 reitin molemmin puolin. Uudistamme reittejämme viikottain, joten uusia haasteita löytyy aina.

Lämmittelyalueet

Lämmittely- ja venyttelyalueilta löydät kuntosalilaitteita, käsipainoja, street work -telineet, otelaudat, kuminauhoja, palloja jne. Kunnollisella lämmittelyllä estetään urheiluvammojen syntyä ja venyttely on tärkeää urheilusuorituksesta palautumiselle.

Muut palvelut

Bouldertehtaan kauppa myy korkealaatuisia kiipeily- ja ulkoiluvarusteita, kahvia, virvoitusjuomia ja pientä naposteltavaa. Osan tuotteista pyrimme pitämään aina varastossa ja tilauksesta toimitamme edustamiemme merkkien muita tuotteita. Kysy rohkeasti apua – vuosikymmenten kiipeilykokemuksellamme autamme sinua löytämään oikeat varusteet.

Pukuhuoneista löytyvät myös suihkut. WC-tilat sijaitsevat hallin puolella käytävien varrella. Arvotavarat voi maksutta säilyttää hallin keskiosan lukittavissa kaapeissa.

Lapsille on oma pieni leikkinurkkauksensa. Tarjolla on pelejä, leluja ja pieni matala oma kiipeilyseinä.

Voit myös hyödyntää yläparveamme esimerkiksi eväiden syömiseen tai muuhun yhdessäoloon kiipeilyn lomassa.

Kuinka löydät Bouldertehtaalle?

Bouldertehdas sijaitsee Old Millin alueella Turun Nummessa. Sijaitsee taemmassa matalassa rakennuksessa. Käynti Ruukinkadulta kävellen ja pyörällä tai Tarkk`ampujan kadulta autolla. Tehtaan edessä on virka-aikana käytössä 4 parkkipaikkaa, muuten piha kokonaan käytössä. HUOM! Top Analytican paikat eivät ikinä käytössä. Kaduilla ilmainen pysäköinti. Porttikoodi 5656#

Fölin reittiopas
Google Maps reittiohje

Boudertehdas Oy
Ruukinkatu 2-4
20540 TURKU
Puhelin 010 281 8999
Sähköposti myynti(at)bouldertehdas.fi

Bouldertehtaan kaupasta saat kaiken kiipeilyyn.

Varoitus! Kiipeily aiheuttaa vakavaa riippuvuutta.

Bouldertehdas

Ensimmäistä kertaa kiipeilemään?

Onnittelut päätöksestä tutustua uuteen harrastukseesi. Kiipeily on laji, joka sopii kaiken ikäisille aiemmasta harrastus- ja urheilutaustasta riippumatta. Panostamme reitinteossa myös vasta-alkajiin: seinillä on paljon helppoja aloittelijoille sopivia reittejä, ja taitojen kasvaessa vaativuustasoa voi kasvattaa pikku hiljaa.

Bouldertehdas

Ensimmäisellä kiipeilykerralla kaikki on luonnollisesti uutta ja jännittävää. Henkilökuntamme ottaa sinut haltuun heti kun ilmoittaudut kassalla. Opastamme sinut mukavalla ja turvallisella tavalla lajin alkuun. Mukaasi tarvitset vain urheiluasun ja reipasta mieltä – kiipeilykengät voit vuokrata hallilta. Vuokrakenkien kanssa on käytettävä sukkia – ota siis ohuet sukat mukaasi.

Bouldertehdas

Kokeilun jälkeen saatat huomata kiipeilykärpäsen puraisseen. Lajin treenaamista voi jatkaa omatoimisesti, kuitenkin suosittelemme lämpimästi starttikurssejamme, joissa opit tekniikkaa ja saat samalla uusia kiipeilykavereita. Starttikursseista tiedotamme kotisivuillamme.

Käyttösäännöt ja lupa

Ensimmäisen kiipeilykerran yhteydessä allekirjoitetaan käyttösäännöt. Alle 18-vuotias tarvitsee ensimmäisellä kiipeilykerralla huoltajan allekirjoittaman luvan. Luvan voi myös tulostaa, täyttää ja tuoda mukanaan.

Bouldertehdas Oy, Ruukinkatu 4, 20540 TURKU, Puhelin 010 281 8999, [email protected]
Sivuston toteutus: Ilari Törönen Photography

Toimitusehdot/kaupan ehdot

Bouldertehdas Oy noudattaa hyvää kauppatapaa ja luottamuksellisuutta toiminnassaan. Yritys noudattaa kuluttajakaupasta säädettyjä lakeja.

Lyhyesti:

  1. Tuotteet ja hinnat löytyvät verkkohinnastosta
  2. Hinnat sisältävät arvonlisäveron
  3. Kaikki tuotteet myydään sellaisina kun ne ovat  myyntihetkellä
  4. Maksutapoina käteinen ja lasku, paikanpäällä pankki- ja luottokortit
  5. Toimitustapoina nouto ja valitut Posti paketit (erillinen maksu)
  6. Käyttämättömillä ja myyntikelpoisilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus
  7. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä (ja osassa avaamattomia) tuotteita
  8. Ostokuitti/kopio laskusta tulee säilyttää takuuta tai virhevastuuta varten

Varaamme oikeuden valikoida asiakkaamme. Voimme rajoittaa myyntiä isommissa erissä mm. saatavuudesta johtuen. Emme myy tavaraa jälleenmyyjille. Maahantuomiamme tavaroita myymme jälleenmyyjille erillisellä sopimuksella

Toimitusaika ja –tavat, omistusoikeus:

Toimitusajat arvioidaan tilanteesta riippuen, kyseessä on aina arvio, ei sitova lupaus. Kun kyseessä on tilattava tuote voi toimitusaika olla arvioitua pidempi mm. valmistajalta loppumisen, tukkuportaasta loppumisen tai postin kulun vuoksi.  Näihin ei myyjä voi vaikuttaa ja toimitusaika voi sen vuoksi olla useita viikkoja. Myyjä ilmoittaa mahdollisuuksien mukaan toimitusajan pitenemisestä, mutta ei ole korvausvastuussa niistä viivästyksistä jotka johtuvat valmistajan tai kolmannen osapuolen vaikeuksista.

Jos myyjällä on erääntyneitä saatavia ostajalta, on myyjällä oikeus asiasta huomautettuaan viivyttää sovittuja toimituksia, kunnes erääntyneet maksut on suoritettu.  Tällöin sovitun toimitusajan katsotaan siirtyneen vastaavasti eikä ostajalla ole oikeutta esittää myyjälle viivytyksestä johtuvia vahingonkorvausvaatimuksia.

Kaupan kohteen omistusoikeus siirtyy ostajalle kun kauppahinta on kokonaan maksettu.

Tavara katsotaan toimitetuksi kun se on lähetetty ostajalle. Sopimuksen mukaan ostajan on noudettava tavara myyjältä tai vastaanotettava se kuljetusyhtiöltä.

Toimituksiin käytetään pääsääntöisesti Itellaa. Maksu kuljetuksesta Itellan hinnaston mukaan.

Ostaja saa ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen tilausvahvistuksen. Lasku tulee myös sähköposti osoitteeseen. Saatuamme maksun, postitamme tuotteen. Ilmoitamme kun tilaamanne tavara on postitettu.

Hinnat:

Hinnat sisältävät arvonlisäveron

Hinnat eivät sisällä kuljetusta

Hintoihin lisätään asiakkaan valitseman kuljetustavan mukainen toimitusmaksu.

Selvissä tuote- sekä hintavirhetapauksissa Bouldertehdas voi vedota erehdykseen. Esimerkiksi silloin kun kyseessä on ollut niin ilmeinen virhe että asiakkaan olisi pitänyt ymmärtää virheen olemassa olo tai tuotteen hinta on poikennut merkittävästi yleisestä hintatasosta.

Pidätämme itsellämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Maksaminen:

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen jälkeen tilisiirtona ennakkomaksuna. Saatte sähköpostiosoitteeseenne maksutiedot. 

Postitamme tuotteet kun maksusuoritus näkyy tilillämme.

Käsittelemme tilaukset kaupan aukioloaikaan arkipäivinä kun maksu on suoritettu. Tilaus raukeaa jos maksua ei ole suoritettu viikon sisällä siitä kun tilausvahvistus on toimitettu.

Takuu:

Tuotteillamme on maahantuojan tai valmistajan myöntämä takuu. Otathan takuuasioissa yhteyttä ennen tuotteen palauttamista. Osa takuuasioista kuuluu suoraan valmistajalle.

Takuu ei käsitä vaurioita joiden aiheuttajana on onnettomuus, luonnontapahtuma, normaali kuluminen, sopimaton, varomaton tai epänormaali käyttö, ylikuormitus, virheellinen hoito tai muutostyöt.

Takuuseen vetoaminen edellyttää ostajan täyttäneen toimituksesta johtuvat ja sopimuksessa määritellyt velvollisuutensa. Takuun puitteissa kunnostetulle/korvatulle tuotteelle uuden takuun, kuitenkin vain alkuperäisen tavaran takuuajan päättymiseen asti. Myyjän vahingonkorvausvelvollisuus ei koske välillisiä vahinkoja.

Aiheettomasta takuupalautuksesta johtuneet kulut myyjä veloittaa ostajalta. Minimiveloitus 30e.

Palautukset:

Toimittamilleen tuotteille Bouldertehdas myöntää EU:n mukaisen 14 päivän palautus- ja vaihto-oikeuden, jollei toisin ole erikseen ilmoitettu.

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja uutta vastaavassa kunnossa, sekä alkuperäisessä pakkauksessa.

Tarkastamme ostajan palauttamat tuotteet. Mikäli tuote on myynti kelpoinen ja täyttää ehdot, palautamme asiakkaan maksaman kauppasumman.

Vaihto- ja palautusoikeus ei koske erikseen tilattavia tuotteita, alennettuja tuotteita eikä hygieniatuotteita.

Palautettavasta tuotteesta tulee ilmoittaa sähköpostilla Bouldertehtaalle. Palautuksessa tulee mainita tilauksen/kuitin viitenumero, palautuksen syy, tilinumero johon hyvityksen voi tilittää. Mahdolliset hyvitykset maksamme 31 vrk sisällä tuotteen vastaanottamisesta asiakkaan tilille.