Verkkokauppa

 

5% alennus yli 100e ostoista, 7,5% 200-499 ostoista ja 10% yli 500e normaalihintaisista tuotteista. Alennukset eivät koske padeja.Alennukset koskevat normaalihintaisia tuotteita. Kruxi alennus voimassa yli 50e ostoista seuran jäsenille. Alennus ei koske padeja.

Nettikaupassamme on tuotteista yleensä vain perusvärit/koot. Kaikkia muita värejä ja kookoja tilaamme pyynnöstä. Ajantasalla olevat mallit ja värit näet merkkien kotisivuilta.

Arcteryxin kohdalla noudatamme kansainvälisten sivujen hinnastoa, päivitykseen liittyvistä syistä johtuen nettikauppamme hinnat voivat erota nettisivujen hinnoista. Varastossa olevat tuotteet myymme toki ilmoitamallamme hinnalla, mutta tilaustuotteet noudattavat Arcteryxin kotisivujen hinnastoa.

 Tuotteita voi tiedustella sähköpostitse. myynti@bouldertehdas.fi

Tilaamme pyynnöstä myymistämme tuotemerkeistä myös muita kuin sivuillamme olevia tuotteita. Myös sivuillamme olevista malleista voi olla saatavilla muita värejä/kokoja joita voi halutessaan tilata.  Valmistajien sivuilla on aina täydelliset luettelot malleista ja väreistä. Kaikkia valmistajien tuotteita voi siis tilata kauttamme. Valmistajien logot toimivat linkkeinä heidän kotisivuilleen.