Firman treenisessio/Tyhypäivät

Bouldertehtaalla voi järjestää myös työ- tai kaveriporukalle yhteisen treenihetken. Tämä on oiva tapa koittaa lajia porukalla ja hauskaa riittää! Pakettiin sisältyy opastus lajiin ja vuokrakengät. Mahdollisuus myös vuokrata pyyhkeitä. Riippuen kellonajasta voitte aloittaa/lopettaa treenin kahvihetkellä. Ohjaaja käytössä koko ajan. Voimme pyynnöstä järjestää myös pienen leikkimielisen kilpailun porukallenne. Tiloissamme sijaitsee erillinen terassi käyttöönne, käytössä myös videotykki ja valkokangas.

                                      
 Ohjattu ryhmä:
Sisältää vuokrakengät. Ohjaaja on koko ryhmäajan neuvomassa, opastamassa ja motivoimassa. Ohjaaja kertoo boulderoinnista myös yleisemmin. Ohjaaja voi etukäteen pyydettäessä myös järjestää pienen kilpailun yms. 

Perushintaan kuuluu max 15 hlö, yli sen menevien hinta sulkeissa ().

2h                                                     175e (+7e/kpl)

Tarjoilu esimerkiksi:

kahvi/tee + sämpylä 5e/hlö

kahvi/tee + leivonnainen 4,5e/hlö

Mahdollista tilata myös lounassalaatti, kakku ym. tarjoilua, pyydä tarjous. Tarvittaessa kauttamme järjestyy myös tarjous muusta ruokatarjoilusta tiloissamme. Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostilla ja teemme tarjouksen.

Yhteistyökumppanimme:  Nummensauna tarjoaa mahdollisuuden siirtyä suoraan meiltä heidän saunatiloihinsa nauttimaan löylyistä. Tiloihin mahdollisuus tilata myös maittavat ateriat.