Bouldertehdas

Lattiapinta-alaa on noin 800 neliötä. Tila on jaettu kahteen kiipeilyalueeseen (joissa sijaitsee useita erilaisia profiileja ja iso ”sieni” muoto), lämmittely ja venyttely alueeseen (painot, kuntoilulaitteita ym.), kahvilaan ja kauppaan sekä sosiaalitiloihin.

Kiipeilyalueella on noin 500 neliötä kiipeilyseinää, aina positiivisesta släbistä kattokiipeilyyn. Jokaiselle löytyy jotakin. Kiipeilyotteita käytössä on noin kolmetuhatta. Kiipeilyalueelle on tehty erilaisia reittejä ja reitit on aina tehty samanvärisillä otteilla. Reiteistä löytyy lisätietoa Reitit -osiosta.

Lämmittely ja venyttely alue on tarkoitettu alkulämmittelyyn ja loppuvenyttelyyn, jotka ovat olennainen osa kiipeilyä. Kunnollisella lämmittelyllä estetään urheiluvammojen syntyä ja venyttely on tärkeää urheilusuorituksesta palautumiselle. Välineet mahdollistavat myös ns. vastalihasten harjoittelun, joka on tärkeä tekijä monipuolisessa harjoittelussa.

Kahvila tarjoaa huippulaatuista suoraan pavuista jauhettua kahvia, sekä vaihtuvasti toiveiden mukaan pientä suolaista ja makeaa. Kahvilassa voi vaihtaa kiipeilykuulumiset, lukea lehtiä ja levätä.

Kaupassa myymme ulkoiluvaatteita, kiipeilykenkiä  ja kiipeilyn oheistuotteita. Kauppamme toimii myös verkkokauppana. Tietyt tuotteet pyrimme aina pitämään varastossa ja tilaamme aina toiveesta edustamiemme merkkien muita malleja.

Sosiaalitilat on jaettu traditionaalisesti tapaan miesten ja naisten pukuhuoneisiin. Kummassakin sijaitsevat vessat ja suihkut. Naisten puolella vielä lisänä extra peili/pesupöytätilaa.

Tiloissa on myös lukittavia kaappeja joihin voi arvotavarat jättää treenin ajaksi.
 
Lapsille on oma pieni leikkinurkkauksensa. Tarjolla on pelejä, leluja ja pieni matala oma kiipeilyseinä.