Talvi takana

Morjesta kaikille! Talvi alkaa olemaan takana päin ja vuorokauden keskilämpötilat vihdoin plussan puolella, joten sormet alkaa syhyämään kevättä odotellessa. Talvi meni ahkerasti treenaten ja kisoja kierrellen.

Talven aikana tuli kierrettyä 5 Boulderliigan kisaa, Tampereella, Lahdessa, Joensuussa, Oulussa sekä Espoossa. Kisoissa oli mukava käydä ja nähdä monia kavereita sekä kiivetä paljon hyviä erityyppisiä reittejä mitä kotihallista löytyy. Oli mukava huomata kuinka Boulderliiga on kehittynyt matkan varrella koko ajan parempaan suuntaan ja tulee varmasti osallistuttua tulevaisuudessakin. Olin kisamenestykseen omalta osaltani tyytyväinen, vaikkakin koko kiertueen superfinaali paikka jäikin harmittavasti muutaman pisteen päähän. Suurkiitos kaikille järjestäjille, reitintekijöille, kisapaikkojen henkilökunnalle, kisaajille ja tietysti vaimolle lukuisista viikonloppuvapaista.

Nyt odotellaan kivien kuivumista ja ulkokauden alkamista, joka onneksi alkaa omalla kohdalla viimeistään kuun lopussa Espanjassa, josta koitan saada aikaiseksi pitkästä aikaa jotain videomateriaalia.

Hyvää kevään alkua kaikille!