Syksyn suunnitelmia

Kesälle oli paljon suunitelmia ja tavotteita, mistä mikään ei oikeestaan toteutunu.
Piti kiivetä paljon ulkona. No, kävin siellä Vaasassa, missä tuli ihan hyvin kiivettyä, mut sen jälkeen… Kävin kerran Juonionlahdessa mökillä, kiipesin pari helppoa reittiä ja kokeilin jotain vaikeempia ja sitten kävin kotimatkalla E75 kivillä, missä oli niin vähän aikaa, etten ehtinyt kiivetä muuta kun pari helppoa isolta hiekkakiveltä ja kattokiveltä. Siinä oli tän kesän ulkokiipeilyt. Sitten piti treenata. Ekat neljä viikkoa meni töissä ja kiipeily vähän unohtu. Kävin yhteensä varmaan seittemän kertaa tehtaalla loman aikana… Oon kyllä melkeen aina pyöräilly, jos jonnekin on pitäny mennä, mutta muuten kesä meni aika lailla lomailuksi. Se Ahvenanmaa peruuntui, katotaan nyt mennäänkö enää syksyllä.

Mutta nyt alkaa taas koulu ja aamutreenit, ni kyl tää treenirytmi rupee tästä selkiytymään. Aattelin taas aamutreeneistä kahdet tehtaalla ja kahdet koululla, ni tulee vähän monipuolisemmin treenattua. Kouluun kanssa pyörällä niin kauan kun kelit sallii. Ja nyt kun toi luokiosuunntelma on pidennetty ainakin siihen kkolmeen ja puoleen vuoteen, ehkä neljään, ni ens vuonna on aika paljon hyppytunteja. Se on sinänsä ihan hyvä, niin saan sitte niitten aikana tehtyä läksyjä tai käytyä treenaamassa. Tavote ois kanssa panostaa hiukan enmmän tohon kouluunkin tänä vuonna, mut saa nyt nähä miten siinäki käy…

Sitten syksyn kisoja. Boulderliigaa ajattelin taas lähtee kiertämään, kaikki openkisat ja sisumaster yms. pitää käydä. Sitten junnujen PM-köysi Göteborgissa, sinne varmaan lähden, koska viimiset pm-kisat junnusarjoissa. Turussahan on aikuisten pm-boulderit, niitä pitää tulla kattomaan, mutta tuskin lähen osallistumaan niihin. Köysi-sm Tapanilassa olis tarkotus kanssa käydä. Siinä ois vähän niinku jonkinlaista suunnitelmaa syksylle.