Reeniä ja kerran kuussa pihalla.

Moro! Tässä on nyt menny taas kuukaus melkein pelkästään treenatessa. Ekahan mulla oli ideana treenata sisällä pari viikkoo, että pääsee hyvään kondikseen ja sitte taas kiivetä ulkona. No eipä oo ainakaan täälläpäin suomea onnistunu. Vettä tulee vähintään joka toinen päivä..

No treenatakkin on jaksanut vaikka välillä on noi kelit suoraan sanoen ottanut päästä. Oon sitten suunnanut silmäni vaan Sm-kisoihin ja sen jälkeiseen Turun toureeseen. Joten toivon todellakin, että kelit ois ens viikolla kohillaan! :D No mut kuitenki treenit on auttanu ja kunto on hyvä. Kuhan kisoissa ei oo toehuuk bouldereita niin voin ihan pärjätäkkin.. Varmaa tullu lisää voimaakin kun yhen käden leuat paukkuu. En oo nimittäin Pamun salaisia dietti menetelmiä vielä koittanukkaa.

Mutta oon tainnu tässä kuukauden aikana heittää 4 ulkoreissuu... Kaks kertaa kävästiin lähikaltsilla. No ekalla kerralla keksin projektiin muuvit kun oli kerrankin melkein kuiva. Ens kerralla oli jo lähetys mielessä niin eikös vaan, että kaltsi oli sit ihan märkä eikä oo varmaan tänä vuonna vielä kuivamassa :/ No bouldereilla kävästiin pari kertaa. Ja vielä positiivista oli ettei tarvinnu kiivetä pelkkiä samoja vanhoja vaan käytiin kiipee ne pari vikaa reittiä mitä oli jälellä! 

Eli eka reissu suuntautui kolin rantakivelle. Mukava kivi josta löytyy useempi hänkki linja. Yhdestä kohdasta löytyy myös yks hienoimpia profiileja mitä oon nähny mutta tadaa otteet puuttuu. No sieltä napsahti kuitenkin listalle Crimp and Snatch ja sitten kans Bluetooth joka on viime vuonna tuntunu itselle todella vaikealta. Mutta nyt meni sitten ekalla yrkällä.. Betan voi tsekata tuolta: https://vimeo.com/50238653 Kyseessä on ainakin varma flassi Eliakselle!

No sitten parin viikon päästä suunnattii Jerolle. Eka kävästiin kämmenkivellä vähän lämppäämässä ja Antti halus kiivetä viimevuonna hampaankoloon jääneen soffan. Kerkesin kiivetä parit reitit ja alko satamaan sitten vettä.. No Antti taisteli soffan vesisateessa jonka jälkeen istahettiin hänkin alle odottelemaan sateen loppumista no ei sitä kuitenkaan pitkään jatkunu, ja tuulemaankin alkoi niin eikun mankkaa otteisiin ja kipusin humanoidin ylös. Tuli taas todettua että hienohan se on! Antti kiipes vielä soffan uudestaan videolle ja sitten lopuks vedettiin nimetön 6C:n highballi oli hieman jänskättävä toppaus.. Tosta löytyy betat pariin reittiin https://vimeo.com/51010509 Tästä sitten jatkettiin Kanttikivelle jossa on kaks hienoa reittiä. Slippery When wet ja Omintakeisia makeisia. Slipperyn olin kiivennyt jo aikaisemmin ja omintakeisiakin koittelin pari minuuttia viime vuonna. No nyt sitten koittelin betat kuntoon ja kolmas muuvi eli järjetön loikka sloupperiin osottautui ylivoimaisesti vaikeimmaksi. No parin yrkän jälkeen totesin että ei tää oo tälleen mahdollinen, koska swingin aikana vasen käsi ampuu irti kantilta. No keksittiin että jos siirtäis vasuria kantilla samaan aikaan kun swingaa irti niin sen vois pitää. Koitin kerran alusta ja oli jo lähellä. Sen jälkeen vaan pitkä tauko ja uus ykkä kehiin. Menihän se kun betat oli kunnossa. https://vimeo.com/50935751 tosta vielä video lähetyksestä. Antti koitteli Slipperyä ja saikin melkein kaikki muuvit pakettiin hyvä reissu siis. Sitten vesisade ajoi boulderoijat pois metsistä ja kotiin ruoka pöydän ääreen.

Mut siis mut voi spotata lauantaina jyväskylästä ja mahdollisesti joltain kiveltäkin jos joku lähtee ulkoilemaan kisojen jälkeen. Ja sitten seuraavan viikon lomailen bouldertehtaalla. Toivotaan nyt pitkää kuivaa loppuvuotta!