Patjaremontti VALMIS ja miesten WC hävinnyt...

Juuri äsken tehtaan ovet aukesivat taas vuosijäsenille. Patjan pinta on muuttunut harmaamustaksi. Reunoihin on lisätty vaahtomuovia ja kokonaisuudessaankin patja on jämäkämpi.

Patja remontin yhteydessä purettiin myös miesten pukuhuoneen "eteinen" ja miesten wc. Facebookissa onkin ollut pieni kuva-arvoitus menossa...ja lopulta monien väärien (Sauna, liukumäki ym.) arvauksien jälkeen oikea vastauskin on löytynyt:
Bouldertehdas LAAJENEE viisi vuotta avaamisen jälkeen. Eli wc joutui tekemään tilaa kulkuaukolle uudelle puolelle. Tällähetkellä seinän takana on menossa kova remontti ja seinää rakennetaan kovaa vauhtia. Jotteivät asiat olisi liian helppoja vaatii laajennusosa seinien lisäksi myös montaa muuta asiaa: ilmastointi, paloeristeet, uusi kauppa, pari wc:ta ym...

Valitettavasti joudumme myös olemaan (myös vuosijäseniltä) ennen aukaisemista muutaman päivän kiinni, jotta kaikki tekniikka ja tavarat saadaan siirrettyä. Toivottavasti kuitenkin lisäkippeilyseinät korvaavat tämän treeni tauon.  Tarkka aukeamisaikataulu on vielä auki. Riippuu koin monesta eri asiasta, ei siis vaan siitä montako tuntia päivässä Ollilla on vasarakädessä. Turun kaupunki ja erilaiset tarkastukset vaikuttavat myös asiaan...tarvitaan jos jotakin: palo,terveys,ilmastointi,loppu yms tarkastukset.  Rakentamisen helpottamiseksi olisi kovin toivottavaa että vaikka varmasti kaikkia kovin kiinnostaa mitä tapahtuu ja milloin antaisitte rakennusporukalle työrauhan. Pojat käyvät hallin puolella syömässä päivittäin Kaikkien kannattaa myös muistaa että jokainen vierailu pyyntö ja vierailu uudella puolella vaan hidastaa jo nyt tiukkaa aikataulua. Malttakaa siis hyvät asiakkaat mielenne ja pyrimme avaamaan mahdollisimman nopeasti. Kuten jo fb:ssa tuli sanottua ovat uudet seinät varmasti käytössä ennen ensilumia!

Marraskuun viimeinen viikonloppu testataan sitten uudet seinät kunnolla, sillä SM ja PM boulderit pidetään Turussa. Reitintekijänen itse Christian Benky Benk. 
 Ja eiköhän jonkinnäköinen avajaishappeningkin pidetä kunhan saadaan tila valmiiksi. 

Eli tehdas nyt auki vuosijäsenille aivan normaalisti. Muille aukeaa 3.8 kesäaukioloajoilla.