Paas lähettäen

Oltiin Jussin kanssa suunniteltu lähteä johonkin vähän kauemmas. Päädyttiin Haukkavuorelle kun kummallaki ois siellä jotain kiivettävää. Mulla oli viimekerrasta jääny projektiks Kultakanta, jota olikin nyt tarkotus sitten koittaa. Päivästä olikin tulossa hyvää vauhtia aika lämmin ja mietin, että mitäköhän kiipeilystä tulee..

No mestoilla sitten valjaat päälle ja eiku tykittää. Koittelin alun muuvit mitkä olin viimeks tehny ja tuntu aika hyvältä, selvisin kruksiin asti, jossa kattelin otteita mitä ei kuitenkaan näkynyt. No hilattiin mulle sellanen puunoksa eli köyhän miehen klipstick. Kattelin kruksin otteet ja aika pieniä ne oli, mutta sen osan kiipeily tapahtuu pystysuora/släbillä joten ei sitä isoja otteita tarviikkaa. Parin putoamisen jälkeen sequense oli kunnossa ja eikun alas.

Tauon jälkeen yrkkää peliin ja löysin itseni aika nopeasti köydestä roikkumasta. Alas ja ei samimaisesti toinen yrkkä perään, sama kohtalo. Tein muuvin kertaalleen. Tämä muuvi osottautui itelle reitin vaikeimmaksi, Vasen käsi pienessä gastonissa oikea jalka ylhäällä ja vedetään oikea käsi täydelliseen pinchiin. Otteiden harjaus ja alas. Varmistelin Jussin Flashback reitillä johon löytyi kanssa muuvit.

Vähän pidemmän tauon jälkeen yrkkä kehiin. Tällä kertaa muistin heittää paidan pois ja pistää vähä huutoa kehiin alun muuvissa, sain pinchistä kiinni. Nyt piti vain rauhoittua ja kiskasta pari herkkää muuvia niin pääsee pikkukahvalle palauttelemaan. Käsissä alkoi tuntumaan jotain pumpun tapaista, mutta kun olen nuorenikäni mieskunnossa niin se katosi pienellä ravistelulla. Sitten keskittymään varsinaiseen kruksiin. Löysin itseni kruksin jälkeisiltä kahvoilta tajuten, että tää vois olla menossa! Karistin ajatuksen mielestäni, koska tiesin että muuten pudottaisiin. Pitempi palauttelu halkeamassa ja eikun lopun herkkä släbille nouseminen sekä ankkuriklippi!

Fiilis oli loistava! Idän projektit jatkaa tippumistaan. Tämä taitaa olla 5 nousu tähän Martin Nugentin ensinousemaan linjaan. Onneks mulla on vielä se Kivifetissi ja kattelin kanssa, että uusia linjoja on tekeillä. Positiivistä on myös se, että en ole enää avuton jos seinä kääntyykin suoraksi vaan osaan kiivetä!

-selkäsami