Openeita ja sellasta

Sisu mastersin jälkeen oli vielä muutamia kisoja, Nekala Masters oli Tampereella ja tietty tää Bouldertehtaan talviaikaopen. Talviaikaopenissa oli hyviä reittejä, mut vähän mulla ainaki loppu aika kesken, niin paljon oli hyvii reittei kiivettävänä ettei ees ehtiny koittaa kaikkii.

Sitte käytiin kans Lappeenrannassa yhden hallin avajaisissa. Mentiin perjantaina illalla Anitran ja Eliaksen kanssa Salmisaareen kiipeemään ja saatiin yö sitte nukkua Kaisan kämpässä. Ajettiin launataina Lappenrantaan, jossa oli Boulder Saimaa-niminen kiipeilyhalli. Paikka oli ihan tilava ja siistin näkönen. Reunoilla oli seinää ja keskellä semmonen tatti. Siinä kun odoteltiin paikan aukeemista, ni tehtiin pari reittiä vielä lisää. Ja sitten ku kello oli kaks nit sinne alko valuu pikkasen porukkaa, mut mä lähin siinä kohtaa Naksun kans lenkille. Ja ku tulin takas ni se lattiatila oli aivan täys ihmisii ja patjoilla ja seinillki oli ihan kiitettävä määrä. Me mentii sit kans kiipeemään ja sit vaan pyörittiin siellä neuvomas ihmisii. Ku toihan oli nyt eka Lappeenrantaan aukeeva kiipeilyhalli, ni suurin osahan ei ollu koskaan kiivenny. Sitte lopuks me näyttettiin pari reittiä. Halli oli siisti ja hieno ja toivottavasti Lappeenrannasta löytyy nyt paljon innokkaita kiipeilijöitä käyttämään sitä!

Kuopion Voemassa oli Sitte kanssa yhdet kisat, Kalakukko boulder. Sinne oli tietty vähän matkaa, mut meillä on mökki siinä Kangaslammilla Varkauden lähellä, ni lähettiin jo Sitte perjantaina ja oltiin siellä yötä. Lauri lähti kans mukaan ja yhteen toiseen turkulaiseen törmättiin kisoissa. Muutamia tuttuja siellä oli mut pääosin oli ihan uusia naamoja, kun sen verran kauempana oltiin täältä Turusta. Noo, meillä oli neljä tuntia aikaa kiivetä ja reittejä oli 42. Aikaa oli siis ihan riittävästi ja reitit oli greidattu valmiiks. Kiipesin siinä aluks kaikkii helppoi ja sit Niit kutosii aika paljon. Sit menin aluks kans yhen jonkun seiskan. Sit niitten jälkeen lähin kiipee vaan sillee et menin järjestykses, koitin kaikkii ja palasin sit vaikeempiin . Kiipesin vielä pari seiskaa ja projektoisin yhtä. Se jäi aina siihen toppauksee sinne yläreunaan, ja sitä ku yrittelin ni meni loppu aika, enkä sit kuitenkaan päässy ku sain sormenpäillä kiinni. Se jäi vähän ärsyttään, ku jos oisin koitellu sitä aikaisemmin, ni ois ehkä jaksanu vetää loppuun asti. No mä voitin naistensarjan ja sain palkinnoks tietty kalakukkoo kilonpaketin ja lahjakortin siihen kauppaan:) oltiin vielä toinen yö mökillä ja Sitte sunnuntaina pysähdyttiin Jyväskylän boulderpajalla ja nähtiin siellä pari tuttua Kuopion kisoista. No en mä kuitenkaan jaksanu paljon mitään siellä kiivetä, oli ihan väsyny vielä kisoista ni kai sielläki sit oli jotain tullu tehtyy...:)