Ohi on

Nyt on sitten viimein kotiuduttu ja selviydytty vielä armeijabonuksesta eli 2,5viikon taudista, eli nyt oon muutaman kerran päässy treenaamaankin viime viikon aikana, mikä on ihan kiva, koska onhan noita kisoja ja häppeninkejä tulossa! Armeija meni pois alta nopeesti ja olihan se kans huikee vuos! Tutustuin niin moneen hyvään tyyppiin, etten pysy ees laskuissa. Lisäks pysty treenaamaan samalla koko vuoden ajan ja vaikka en ookkaan "elämäni kunnossa" sain ylläpidettyä kondista ja vielä ohessa kiipeemään ulkona muutamia kovia reittejä. Urheilukoulu on kyllä erinomainen vaihtoehto asevelvolliselle urheilijalle ja toivotaan, että jatkossakin sinne saavuttaa tiensä yhä useampi kiipeilijä. Pohja on luotu, eikun kokeilemaan!

Ulkonakin alkaa lämpötilojen puolesta olemaan boulderkelit ja täytyy nyt kyllä myöntää, että Anssi Laatikainen oli oikeessa todetessaan, että eiköhän Samia innosta kummatkin touhut. Käytiin pitkästä aikaa boulderoimassa ja kivaahan se oli! Kävin kans about kuukauden breikin jälkeen tsekkaa köysikunnon ja voin onnekseni sanoo, että ihan pohjilta ei tarvii lähtee kondista rakentamaan kuukauden päästä olevaan spektaakkeliin. Salmiksessa vaihtu sopivasti reitit niin paljon kiivettävää löytyy ja Tapanilan seinillä riittää kiivettävää kanssa, sinnekkin on suunnattava tulevina viikkoina. Ehkä hommaan pienen taudin vielä tohon kisojen lomaan, kun viimekin vuonna meni niin hyvin :D

Mut joo ulkona boulderi vie miestä ja yksi paikka: Sipoo, tuo suljettujen teiden ja kieltokylttien pyhäkkö. Oikeesti noita löytyy varmasti enemmänkun mistään muualta Suomesta, no kiipeily on silti hyvää niin kyllä siellä tulee käytyä! Oikeestaan nimikaiman kanssa käytiin 3 kertaa viimeviikolla :) Ekana kertana käytiin tsekkaa Haapakosken uudet lisäykset Globalist alueen kiipeilyyn ja voin positiivisesti suositella kumpiakin reittejä ja yhtä tulevaa reittiä! Varsinkin Testosteroni tarjoaa erittäin mielenkiintoista kiipeilyä 7B greidille. Oikeestaan varmaan oudoimpia muuveja mitä on tullu tehtyä kiipeillessä, lisää toistoja näille!! Toka reissu lähettiin tsekkaamaan taas Hypergravityn ja miesten kunto. Ilen näyttäessä betat pariin kertaan sain itekkin työstettyä betat kondikseen, vaikkakin vaan yksittäisinä muuveina. No päivä lepoa ja uudestaan pelimestoille, tällä kertaa muuvit oli valmiiks muistissa ja linkkasin mm. ekaa kertaa 2 muuvin kruksipätkän swingeineen ja mieleen jäi fiilikset, että täähän menee! Vaati se sen muutaman kerran vielä, mut tohon reittiin ajattelin panostaa kerrankin täysiä ja käydä sen mitä se vaatii sen verran hieno se on!