Muovia ja kiveä

Morjes kaikille! Eli nyt on kausi kääntynyt siihen pisteeseen, että forecan ja ilmatieteenlaitoksen sivut alkavat olemaan kovassa käytössä kun odotellaan kuivia kelejä. Myös kilpailut alkavat täyttämään kalenterin viikonloppuja loppuvuotta kohden.

Kahdet kisat on nyt ennättänyt käymään läpi, Boulderliigan ensimmäisen osakilpailun Tampereella sekä Talviaika openit Bouldertehtaalla. Liigan osakilpailu pidettiin uudessa TK Lietlahdessa, joka oli varsin viihtyisä halli ja kisat sekä reitit oli onnistuneet. Pääsin finaaleihin saakka ja lopputuloksissa olin viides. Bouldertehtaan Talviaika openeissa olikin tehty suuri määrä laatu reittejä, joista haastetta löytyi tarpeeksi jokaiselle. Näissä karkeloissa satuin onnistumaan keräämään eniten pisteitä.Suuret kiitokset ja kumarrukset molempien kisojen järkkääjille, seuraavaksi kisat ovatkin sitten Lahden Ladeossa marraskuun ensimmäisenä lauantaina.

Ulkona on saatu joitain onnistumisia myös aikaiseksi ja toivottavasti kerkeää ennen lumia vielä jotain projekteja kiipeämään. Suurin osa näistä tulee julki kevään koittaessa, mutta paljastetaan sen verran, että ihan mukavasti uusia alueita ja reittejä on tulossa kiivettäksi Turun lähistölle.

Toivotaan pitkää ja kuivaa loppusyksyä, ohessa linkki videoon jossa joitain pätkiä kesän aikana kiivetyistä reiteistä: https://www.youtube.com/watch?v=U8Nm_hRvk7A