Mennyttä ja tulevaa

Uusi vuosi, uudet kujeet.. Tai aikalailla samat kujeet kiipeilyn saralla kuin aikaisempinakin vuosina, eli kiivetä taas hieman kovemmin kuin edellisenä vuotena. Viime vuoteen olen tyytyväinen, tuli treenattua paljon ja onneksi työ palkittiin kivillä niin motivaatiota löytyy taas talven ajaksi, jotta pääsisi taas jotain uutta tänäkin vuonna.

Viime vuonna tuli kiivettyä monia reittejä, joista muutama oli myös ensinousuja. Muutamia mieleenpainuvia oli Gipsy grooves, Millyways ja ensinousuista Premium Lager sekä Child's Play. Myös näistä boulderreiteistä poikkeava trädi reitti Gandalf Norjan lofooteilta jäi tälläisen matalilla lohkareilla yleensä viihtyvän kaverin mieleen.

Onneksi jäi joitain reittejä viime vuodelta hampaankoloon, niin tietää minne haluaa suunnata heti kun kelit sallivat. Muutin talven aikana hieman treenimuotoa, kun aiemmin treeni on painottunut lähes aina pelkkään kiipeämiseen, niin nyt otin ohjelmaan myös punttisalin 15 vuoden tauon jälkeen. Katsotaan saako tälläiseen luukasaan vielä jotain voimaakin, myös otelautatreeniä lisäpainoilla on alettu harrastamaan jos vaikka alkaisi krimpit pitämään.

Löysin vielä koneen syövereistä muutaman videotallenteen viime vuodelta, joten laitan ne tähän nyt hieman fiilistä nostamaan ulkokautta odottaessa. Hyvää uutta vuotta kaikille ja toivotaan kelien pian alkavan.
https://www.youtube.com/watch?v=yorlCb60Cu8&feature=youtu.be