Kevättä rinnassa

Morjes kaikille ! Vihdoin on lumet hävinneet kaikkialta Turun alueen metsistä ja ulkokausi on saatu kunnolla polkastua käyntiin. Projektit kuumottavat päässä ja forecan nettisivuja tarkastellaan päivittäin milloin olisi kuivaa. Kevään alku on ollut suhteellisen kuivaa ja ulos on päässytkin kohtalaisen mukavaan tahtiin, ja pari viime vuodesta jäänyttä linjaakin on saanut kiivettyä.

Viime vuoden lopulla tuli käytyä Mynämäen 0A ja 0B alueella joissa olin viimeksi käynyt aivan harrastuksen alkutaipaleilla viimeksi. Alueilla on hyvälaatuista kiveä ja erittäin laadukkaita reittejä ja nyt on alueelta myös metsä raivattu, joten kivet kuivaavat nopeaan tahtiin. Talven yli oli mielessä eräs 0B alueen kivistä, josta oli muinoin jäänyt kiipeämättä yksi kantti, johon muuvit sai syksyllä kasaan. Tänä vuonna linja antautui toisella sessiolla, reitti sisältää muutaman pienehkön krimpin ja korkean huukin noston, reitin nimeksi tuli "Kasipallo" ja greidiksi veikkaisin 7C+.

Toinen projekti viimevuodelta olikin aivan erityyppinen, pitkähkö traverse (n.18-20 muuvia) ilman hyviä lepoja. Reitti on uudehkolla kivellä turun alueella, joka tulee paremmin julki jossain vaiheessa. Tämän reitin muuveja ja linkkausta saikin hetken hakea muuvien löytymisen jälkeen kun ei kestävyys meinannut riittää. Vähän enemmän treeneissä kestävyyttä krimpeillä ja reitti vihdoin taittui. Reitti kantaa nimeä "Raider" ja vaikeudeksi uskaltauduin antamaan 8A:n, katsotaan mihin se asettuu kun saadaan toisten mielipiteitä asiaan.

Nyt hyviä kitkoja kaikille ja tsemppiä projekteille!
Ohessa video Raiderista: https://www.youtube.com/watch?v=row6Yu7FwH0