Kevättä rinnassa

Nyt on kevät alkanut ja kivillekkin on jo porukka löytänyt. Omalla kohdalla viimeiset 3 viikkoa on ollut hieman rikkonaista, kun ensin viikko sairasteltiin ja sitten 2 viikkoa muutettiin. Nyt alkaa arki taas pyörimään pikkuhiljaa normaalisti ja pääsee kiipeemään enemmän.

Sen verran kuitenkin nyt on pihalle päästy, että sormet on puhki ja muutama hieno reittikin saatu kiivettyä. Eräs mainitsemisen arvoinen reitti on Maskun aurinkomuurilla sijaitseva "6aa jos jaksaa", joka sai ensinousunsa pari viikkoa sitten Matti Kivisen toimesta. Reitti on istumalähtö aiemmin olemassa olleeseen "Crimp it" reitille, ja on rehti 3:n vaikean muuvin ytimekäs riuhtaisu ja vaikeutta reitillä arvioitiin 7C+:n verran. Itse en päässyt reittiä samalla kerralla kuin Matti vaan piti mennä pari päivää myöhemmin ottamaan revanssi.

Alkukevään kiikuista mitä on saatu kuvattua ohessa videota, ja sen verran on käyty nyt koittelemassa muutamia vaikeampiakin reittejä että toivottavasti kelit olisi hyviä niin saadaan lisää hyvää video matskua :) https://youtu.be/TvWlr5j3bF4

Kaikille hyviä kevään jatkoja ja nähdään kivillä !