Kevät käyntiin

Pahoittelut pitkästä blogitauosta, alkukevät ollut aika kiirettä, niin tässä nyt pikkupostaus mun kuulumisiin…

Elikkä tavoitehan oli käydä kaikissa Boulderliigan kisoissa, mutta mulla nyt nämä tavotteet aina sattuu menemään vähän niin ja näin… Eli Jyväskylä jäi välistä, Oulu jäi välistä ja liigafinaalikin jäi muiden menojen takia välistä vaikka olisin sinne sijoitusten puolesta päässytkin. Lappeenrannassa ja Hämeenlinnassa ehdin kuitenkin käydä.

Itselle tämä oli nyt toinen vierailu Boulder Saimaassa, ensimmäisen kerran kävin pari vuotta takaperin avajaisissa. Ihan hyvällä fiiliksellä menin kisoihin, mutta edellisen päivän wanhojen tansseista oli jäänyt aika kova väsymys päälle, niin kisat menikin sitten ihan metsikköön. Keskityinkin siinä sitten pääosin släbiin ja pystysuoraan, vaikken niistäkään vaikeimpia reittejä päässyt, mutta muutaman ihan hauskan keskitasoisen projektin löysin, mitkä sain menemään. Ihan hyvä fiilis kuitenkin jäi ja suuntasin siitä sitten mökille lomailemaan hiihtolomien ajaksi.

Hämeenlinnaan lähdinkin hiukan paremmilla voimilla ja innolla odottaen mitä sieltä löytyy, Hänkissä on meinaan joka vuosi ollut tosi kivoja kisareittejä. Ja niin oli tänäkin vuonna! Reiteillä oli jonkinlaiset suuntaa-antavat greidilaput, jotka oli kuitenkin vähän niin ja näin, joten ei niitä hirveästi tultu katteltua. Löysin monta hyvä projektia ja kaikki melkein eri profiileilta ja aikaa oli juuri riittävästi niidenkin kiipeämiseen. Kolmessa tunnissa harvoin ehtii vaikeampiin reitteihin panostamaan, mutta neljässä tunnissa on ihan mukavasti aikaa, kun reittejä on sopiva määrä. Mainittakoon nyt tuo tiukka 6c+:n släbi, jonka toppimuuvi oli aika pirullinen. Kädet ja jalat lipsuu otteilta joilta pitäisi vetää ihan kunnolla dynaaminen muuvi toppikrimppiin. Meni mullakin siihen varmaan se kakskymmentä yritystä, mutta meni kuitenkin. Taas meinasi jäädä yksi reitti heikon lukkovoiman takia kiipeämättä, mutta siihenkin löytyi vielä viimeisen puolen tunnin aikana jostain kätköistä voimaa. Muutama muukin haastava reitti antautui vielä lopussa, kai siinä sitten tulee joku aika loppuu -motivaatiopiikki, minkä kanssa ne menee.

Mutta kaiken kaikkiaan tosi hyvä fiilis jäi tän vuoden liigasta ja ens vuonna taas uudestaan! Liigafinaalin missaaminen ois voinu jäädä harmittamaan, jos en olisi sen aikana ollut Peacockissa katsomassa ehdottamsti parasta teatterimusiikaalia minkä oon ikinä nähny (mukaan lukien musikaalit Lontoossa). Ja tämä ei nyt siis mitenkään liity aiheeseen, mutta menkää ihmeessä katsomaan tuo Vampyyrien tanssi!

Eipä tässä varmaan muuta, koitan vielä parin viikon sisään laittaa hiukan juttua siitä, miten uusi treeniohjelma on lähtenyt sujumaan ja hiukan suunnitelmista ulkokautta varten!