Kevään suunnitelmia

ytkun ei oo ulos päässy kiipeemään, tai no pääsishän sitä jäätä hakkaamaan mut en oo vielä löytäny sisäistä hakkumestariani. Niin ajattelin kirjottaa tälläsen bloggauksen mahdollisista reissuista, kisoista ja projekteista nyt kuluvalle vuodelle.

No tällä hetkellä treenit on pyöriny hyvin, jos ei lasketa yhtä viikkoo josta oli 6 päivää kipeenä. Oon käyny hiihtämässä semmosia 10-15km lenkkejä pari kertaa viikossa tai ainakun vaan on kerenny. Oon kans kiivenny aika paljon, tehny voimakestävyyttä ja voimaa siinä mun hänkki seinällä, jota muuten kallistettiin Jussin kanssa. Kyllä nyt kelpaa hymysuin vääntää :)

Mut siis tuleviin reissuihin: Ekana on Hämeenlinnan sm kisat maaliskuussa jossa pitää käydä testaamassa kuntoo ja moikkaamassa kavereita. Sit kisoista seuraavana on junnujen boulder-pm Norjassa huhtikuun lopulla, johon pitää sit olla kova kondis, mut se on hoidos koska on aina ;) Sit viimeisimmät kisat mihin lupauduin on Sveitsissä. Junnujen em boulder cuppi kisa. Oon ollu aina sitä mieltä, että tää mun ruumiinrakenne on parempi noissa boulderkisoissa, kun on voimaa miehessä kun pienessä härässä.

Sit projekteja: No siis jos nyt lähetään luettelemaan niin luettelo ois aika pitkä, mutta jos nyt muutaman listaa. Kuopiossa tuli syksyllä koiteltuu helkkarin siistii projektii, nimeltään Spice Ice, jota ois kiva käydä koittaa nyt keväällä kans. Samaisesta kaupungista löytyy myös Savon Partage ja muutama muu linja. Ois tarkotuksena päästä kans käymään jyväskylässä ja mikkelissä kiipeemässä ja Jyväskylästä nousee ekana mieleen ainakin Paddington. Sami Romppainen joskus kuvaili reittiä ja sano että se sopis mulle aika hyvin. Mikkelistä nyt voi listata tietty koko Hurissalon ja sit sieltä suunnalta kans Puumalan alue. Savonlinnaankin jäi vähän keskeneräisiä bisneksiä viime syksynä.. Turun suunnalta löytyy useempi reitti nyt jos muutaman nimetäkseni niin: Gipsy Grooves, Millyways, Kellarijengi, 4.Heinäkuuta ja sit Listerietä ois kiva koittaa jos ois pakkaskelit. Sit jossain vaiheessa kun muuttuu meno köysittelyks niin tässä semilähellä(kaukana) ois Kivifetissi ja sit Olhavalta Oma planeetta jotka pitäis käydä pamauttamassa

Tässä oli tällä kertaa. Palaillaan asiaan myöhemmin. Täällä menee viel ainakin 3 kuukautta ennenkun uskaltaa kiville lähteä. Siellä etelässä aika voi olla pikkasen lyhyempi, no saatan mä jossain välissä paeta sinne kuluttamaan nahkoja kalliota vasten :)