Kesäfiilistelyä

Moi ja hyvää kesää kaikille, kirjoittelen hiukan kesän kuulumisista ennen syksyn alkua. Kesä on tullut otettua hieman rennommin kuten yleensä, jonkin verran on tullut ulkona käytyä mutta lähinnä olen koittanut keskittyä treenaamiseen. Ulkosetit on ollut lähinnä uusissa paikoissa kiertelyä ja putsaamista, jotta tietää mihin syksyllä tähtää. Ja nyt on löytynyt tarpeeksi kohteita ettei tarvitse syksyllä pitkästyä miettiessä mitä koittaisi kiivetä.

Mainitsemisen arvoisia uusia tai uudehkoja alueita, joissa on tullut käytyä kesän aikana. Ilvesvuori, joka sijaitsee lähellä Sairista, täältä löytyy todella hyvälaatuista graniittia ja hyviä reittejä ja vielä on tilaa uusillekkin. Jäkärlä, mukava pienempi kompakti alue, josta löytyy kiivettävää myös perheen pienemmille ja harjaamalla saa lisääkin tehtyä. Sitten on vielä muutama alue, jotka ovat vielä työn alla, mutta tulevat varmasti julki lähitulevaisuudessa.

Muutamia reittejäkin on tullut kesän aikana kiivettyä, joista mieleenpainuvimmat olivat Jäkärlän "Melko paras", Sairisten "Kevyt olo", Ilvesvuoren "Yrpä ja Illu", Jyväskylästä "Kuntorasti" ja Kasvikenista "Evätys". Seuraavaan blogiin koitan saada taas jotain video matskua liitteeksi.

Hyvää loppukesää ja alkavaa syksyä kaikille!