Kalymnos part1

Morjes! Kirjoittelen täältä hieman kuulumisia reissun alusta. Matkaan lähdettiin perjantaina Peten,Pamun ja Emman kanssa.  ja tietty käytiin heittää pikaset treeni setit torstaina salmiksessa ja pamun supersalaisilla ulkobouldereilla. Lento sujui ongelmitta jos ei lasketa yhtä limpparia, jonka mr.8bamu kaatoi allekirjoittaneen housuille...

No tietty oli jo kova hinku kiipeemään, kun oli ollu jo päivän tauko. Paikan päällä tavattiin Anton joka oli tullut jo aikaisemmin hoodeille. Parin tunnin yöunien jälkeen lähettiin tekemään sitä mitä oli tarkotuskin. Ajeltiin Odysseylle. En osaa kuvata sitä fiilistä kun näin mestat ja pääsin kiipeemään. Ekana reittinä toimi dionysos, josta sitten hypättiin 7b:n kautta 7c:n flashille. Reissun tavotteena oli hienojen reittien ohessa kiivetä yks vaikeempi hieno reitti. No käytiin pamun kanssa koittamassa muuvit Gaia nimiseen 8b reittiin. Muuvit löyty hyvin ja jätettiin reitti odottamaan.

Illalla saatiin uusi jäsen lähetyskerhoomme. Janikin saapui siis paikalle. En tuntenut Jania ennen tätä reissua, mutta hyvin me ollaan asuttu samassa huoneessa kohta noin viikon ajan. Ekana kiipeily päivänään herra pormestari niinkuin me häntä nimitämme kiskaisikin 7b+:ssan onsaitin! 8a:sta oli puhe ja muuvitkin on jo tehty.

Parin kiipeilypäivän jälkeen oli tarkotus koitella jotain napakampaa. Lähettiin spartacus sektorille, jossa sijaitsee Daniboy. Tietty kiskasin alle Spartacus nimisen reitin joka meni kivasti onsaittina, eka 7b+ onsaitti jee! Petekin työsteli spartacuksesta muuvit kuntoon. Sitten daniboyn kimppuun! Muuvit ei ole kovin vaikeita mutta reitin ongelmana on se, että se pumppaa paljon. Keskelle reittiä on hyvä polvijammi, jota en tietty saanut sisään yrityksistä huolimatta. No tekasin kuitenkin loppuosan muuvit ja alas tullessa vitsailin että kiipeen tokalla ilman tota jammia. No kiskasin sen sitten tokalla toppiin kun kaverit kannusti. Kiipeily on siis lähteny käyntiin hyvin.

Tänäänkin käytiin spartacus sektorilla. Oli itellä vähän kevyempi päivä. Pete kuitenkin lähetti hienosti spartacuksen ekalla yrkällä! On tullu treenattua onsight kiipeilyä ja totuteltua tufa kiipeilyyn. Sunnuntaina lähetään koittamaan toista 8a:ta

Saari on muutenkin hieno mesta. Käytiin lepopäivänä ajamassa saaren ympäri skoottereilla. Antonin ja mun Pegasos voitti kisat! Mut eikun hyviä kelejä suomeen ite lomailen täällä velä pari viikkoa kiiveten hyviä reitteijä.