Junnumaajoukkueen valmennuspäivä

Nyt järjestettiin siis ensimmäistä kertaa tämmönen junnumaajoukkueen valmennuspäivä. Turusta lähdettiin aamulla kohti Helsingin isatista kokoonpanolla mä, Lauri ja Miro ja vielä Ossi lähti mukaan ihmettelemään. Isatiksessa aloteltiin käymällä läpi yleisesti arvokisojen sääntöjä ja formaatteja ja saatiin ihan vinkkejä kisoihin valmistautumisesta. Sen jälkeen vedettiin kunnon alkulämpät porukalla ja sitten lähtettiinkin jo kiipeemään.

Meille oli siis tehty kahdeksan kisatyyppistä reittiä ja kiivettiin aikuisten kisaformaatilla, eli 4min per reitti aikaa kiivetä, 4min taukoa ja sitten seuraavalle reitille. Meillä oli kuitenkin pidempi tauko kolmen reitin jälkeen, minkä aikana testailtiin vähän missä kunnossa ollaan muilla osa-alueilla. Katottiin montako punnerrusta menee puoleen minuuttin, leukoja myötäotteella, openhandilla roikkumista eri kokoisista listoista ja vatsoja.

Meiän kisareitit oli aika helppoja, ehkä 6a-7a välillä greidit, niin onnistuin niistä flashaamaan kaikki kaheksan. Meitä oli meinaan ykstoista vuotiaasta yheksäntoista vuotiasiin, niin oli vaikee tehä kaikille sopivia reittejä, mutta aika mukavasti oli saatu perus kisaelementtejä reiteille tuotua. Oli juoksulähtöä, hyppyjä, isoja slouppeja, boxeja ja pari släbityyppistä grimppireittiä. Ja taas sen kyllä huomasin, että kiipesin muutaman reitin niin epämääräsesti, että reitinlukua vois harjoitella hiukan enemmän.

Tultiin kuitenkin siihen tulokseen, että oli hauska päivä ja järjestetään syksylllä toinen samantyyppinen. Testeistä jäi ainakin paikat ihan kunnolla kipeiksi, niin tuntuu ihan siltä että on jotain tullu tehtyä. Ja kiitokset vielä Santerille ja Oskarille järjestämisestä!