Itäsuomea ja Olhavaa

Morjes! Pari tuntia sitten kotiuduin Olhavalta takaisin Joensuuhun. Reissu ei mennyt omalta osalta ihan niinkuin elokuvissa, mutta mukavaa oli. Asusteltiin metsässä kaksi yötä ja vettä tuli vähän liikaa. Jo keskiviikkona lähtiessä tuntui kurkussa pientä kipua.. Ajattelin, että menee ohi enhän mä nyt voi tulla kipeeks. No paikan päällä oli aika märkää, Lähdettiin Onnin kanssa lämppäämään Vekaralla ja tehtiin samalla "multipitch treeni". Itsellä oli tietty ihan tiukat sportitkin mielessä vaikka suomen trädimekassa oltiinkin. Siis Oma planeetta! Koittelin muuveja jotka avautuikin ihan kivasti, mutta kakkos kruksin jälkeen olevat "lepo otteet" olivat ikävän märät. Toivoin, että kuivaisi yön aikana ja jätin siihen.. Loppu illasta liidailin vielä Vekaran kamat vieden jihuu!! Mukana olivat myös Antti ja Ansa he aloittivat reissun Laatalla jossa Antti tempaisi onnistuneet onsightit Ruotsalaiseen reittiin ja salamaan. Oli ilosta miestä loppu illasta :)

Huonosti nukutun yön jälkeen oma vointi oli todella huono. yöllä oli tullut myös reippaasti vettä, mutta laatallahan pystyy kiipee!! Itsekkin trädittelystä vähän innostuneena lähdin kiipeämään Ruotsalaisten reittiä. Kivaa kiipeilyä hyvillä otteilla, mahtavaa trädi harjoittelua. Topissa oli mukava fiilis ja kakkosena tullut Onni vahvisti, että kamat pysyi jopa kiinni. Seuraavaksi sitten Kantin kimppuun. Olin yläköysitellyt reitin joskus 2 vuotta sitten ja lähdin nyt heti liidaamaan. Eka pulttihan on jossain 12 metrin korkeudessa, mutta ennekuin tajusikaan niin eka pultti oli klipattu ja sama meno jatkui. Aivan mahtava reitti! Antti kiskaisi myös kyseisen reitin ja vahvisti reitin hienouden. Sitten lähdettiin mantereelle kattomaan sitä planeettaa. Koittelin muuveja tuntui ihan hyvältä eka kruksi tuotti hieman ongelmia, mutta kakkos kruksin sain linkattua putkeen. Kruksien välissä on hyvä ote, mutta jalkaotteet ovat huonohkot.. Petyin kun kakkoskruksin jälkeiset otteet olivat edelleen märät ja päätin, että ei tätä voi kiivetä päätökseen vaikuttivat oma olotila sekä reitin kunto.. Lopuksi keksin kuitenkin ekaan kruksiin eri betaa, mutta en kuitenkaan kokeillut sitä, koska olo oli sen verran huono.. Ensi kerralla sitten! Loppuillasta uitiin vähäsen ja otin myös todella epäonnistuneen onsight yrityksen Lenina t:hen, mutta otinpahan kuitenkin : D.
Noin viikkoa aikaisemmin käytiin Heikin kanssa tutuksi tulleella simasinvuorella. Lämppäilin myrskyn ratsastajat, jonka Heikki lähetti hienosti päivän ekalla yrityksellä! sen jälkeen päätin koittaa vanhaa nemesistä nimittäin Vertigoa. Vaikka greidiä onkin vain 7b olin todella onnellinen siitä kun tämä reitti meni melkeinpä lämppärinä. Iskin vielä pari toehuukkia kruksiin! Sitten projektin kimppuun. Koittelin eri betoja kruksiin ja sainkin tehtyä kaikki muuvit. Jälleen sisältäen pari toehuukkia ja outoja muuveja. Linkkaaminen tulee olemaan vaikeaa jos en muuta betaa keksi..

Olen myös vähän treenaillut Imstin kisoja varten jotka on muuten kahden viikon päästä! nytkun sais viel miehen kuntoon niin kerkeis vetämään tehokasta treeniä. Mut voi muuten bongata Bouldertehtaalta tai Turun alueen ulkokiviltä 8-13.8 välisenä aikana.

Vetäkää kovaa treeniä ja kiivetkää vielä kovempaa!
- idän lähettiläs