Hyvää vuotta 2020

Noniin taas sai kääntää almanakasta uuden sivun ja suunnata katseen vuoden 2020 kevääseen. Joitain satunnaisia ulkokelejä olisi ollut pitkin talvea, mutta itse ei ole päässyt näitä hyödyntämään. Pääpaino on ollut treenissä ja motivaattorina on toiminut myös pitkin talvea järjestetyt kilpailut.

Loppuvuodesta pyörähti käyntiin joka vuotuinen Boulderliiga joka on tähän mennessä kiertänyt Turun Bouldertehtaalla, Oulun Kiipeilykeskuksella ja Kuopion Voemalla. Ja välissä pidettiin myös PM-kisat Boulderkeskus Espoossa. Kisoissa on mukava käydä ja nähdä kavereita muista kaupungeista, joita muuten tulee harvemmin nähtyä, sekä tietysti kiivetä itselle vähemmän tuttujen reitintekijöiden reittejä. Todella hienoa, että näitä kisoja jaksetaankin järjestää ja pitääkin antaa tunnustus ja kiitokset kaikille järjestäjille jotka kilpailuja järjestävät. On myös mukava huomata, että kisat vetävät puoleensa myös uusia kasvoja ja osallistujamäärät nousevat mukaviin lukemiin.

Täytyy myöntää, että nyt suurin polte alkaa olemaan keväässä, kunhan päivät hieman pitenevät ja aurinko alkaa taas lämmittämään niin pääsee palaamaan projektien kimppuun, sekä harjailemaan uusia löydettyjä kiviä. Koitetaan myös saada aikaiseksi muutama lähes valmiiksi saatu alue topotettua kevääksi.

Seuraavaksi onkin edessä tulevana viikonloppuna Boulderliigan seuraava osakilpailu Boulderkeskus Espoossa. Hyvää alkavaa vuotta ja treeni intoa kaikille !