Hyvää vuotta 2018

Moi, kirjoittelen hieman yhteenvetoa vuoden 2017 lopusta. Ulkokiipeilyn puolesta ei paljoa päiviteltävää ollut kun Suomen syksy tarjosi parastaan ja kuivia päiviä ei juurikaan sattunut kohdille. Muutaman kerran käytiin Ollin kanssan hiukan putsailemassa Mynämäen vanhaa 0A ja B aluetta ja sieltähän löytyi läjäpäin hienoja reittejä hyvällä kivenlaadulla, suosittelen käydä pyörähtämässä mikäli alueella ei ole tultu käytyä.

Loppuvuodesta tuli myös käytyä jokusissa kisoissa ja alkaa tuokin pikkuhiljaa tuntumaan luontevammalta. Tuli käytyä SM kisoissa Espoon uudessa hallissa, Lahden Ladeolla sekä Koivukylässä Asemabouldereissa. Kaikista kisoista jäi hyvä fiilis ja oli mukavaa sekä hyviä reittejä.

Nyt joulun ja uudenvuoden jälkeisen rentoutumisen jälkeen onkin hyvä taas palata kovaan reenaamiseen ja koittaa pysyä terveenä vuosi 2018. Toivotaan että ulkokausi alkaisi varhain ja kevät olisi pitkä sekä kuiva, sillä tälle uudelle vuodelle jäi viime vuodesta joitain reittejä hampaankoloon. Ohessa linkkiä mainitsemastani Mynämäen vanhan alueen muutamasta reitistä: https://youtu.be/f26Lb_BW5e8 . Hyvää Vuotta 2018 kaikille !