Fontsun reissu

Hyvää alkukevättä kaikille. Vihdoin alkaa lumet sulamaan ja kuivia lohkareita taas löytymään pitkän talven jälkeen. Talvi taas oli hiljaisempaa kirjoittelun suhteen mutta rupean taas ahkerammaksi ulkokauden alettua.

Eli kauden avaus meni maaliskuun loppupuolelle fontsun reissuun, jollei nyt lasketa muutamaa epätoivoista yritystä lumisilla kivillä. Viikon reissuun lähdettiin Henkan, Jimin ja Teron kanssa joista Jimille tämä oli ensimmäinen kerta tuonne boulderoinnin Mekkaan. Matka meni kuten yleensä reissuissa on ollut tapana eli kiivetään mahdollisimman paljon ja eri alueilla. Herättiin siis ajoissa ja kivillä oltiin yleensä 8-9 aikaan aamulla ja puolilta päivin syömään ja takas kiipeemään pimeän tuloon saakka eli käveltyäkkin tuli reilu 10km päivässä. Matka meni todella hyvin kaikin puolin, kaikki saivat kiivettyä paljon, hauskaa oli ja kaikki selvisivät vammoitta. Vaikka vähän aikaa sitten vasta tultiin takaisin niin heti jo on mielessä milloin onnistuisi tekemään uuden reissun.

Nyt onkin saatu jo tosiaan hieman aloitettua ulkokautta myös täällä kylmässä pohjoisessa, ja jotain uuttakin jo saatu kiivettyä... Mutta niistä kirjoittelen seuraavassa jutussa, hyvää kevättä kaikille ja hyviä kiikkuja.

Ohessa pieni videon pätkä reiteistä, joita saimme videolle: https://www.youtube.com/watch?v=Vb4LQpWaXAg