Alppileiri

Tässä ois vähän reissuraporttia kuluneilta viikoilta! Eli mä oon majaillu täällä Garmischissa Saksan puolella, mutta Itävallan raja on 10minuutin matkan päässä. Toiselta puolelta tietä löytyy kalkkikiveä ja toiselta graniittia, how cool is that?! Ollaan päästy kiipeemään aika hyvin, alusta kelit oli tosi hyviä: viileetä ja tuulta, mut nyt viime viikko oli aika shaissee. Jotain +30 ja aurinkoa, no kiivettiin sit varjokaltseilla sen verran mitä pystyttiin.

Ekat viikot meni itellä lähinnä kuntoa kohottaessa, koska kestävyys ei todellakaan ollut huippuluokkaa. Ekana päivänä käytiin varmaan maailman parhaalla graniittikaltsilla, Piburger seellä. Pete ja Pamu oli hehkuttanu paikkaa eikä suotta. Aivan mahtavia reittejä ja kivenlaatu mitä parasta. Ekana reittinä kiipesin A Flotter Dreierin onsaittina. Siirryttiin sitten yläterassille, josta löytyy vielä hienompia linjoja, kiivettiin sieltä Pamun kanssa Tanz der elemente aivan mahtava 7b+ hienoimpia greidissään, kun vertailuasteikkona on koko maailma! Pete kiipesi myös tämän samaisen reitin viikkoa myöhemmin. Grattis!

Seuraavat pari päivää kohotettiin kuntoa hakkaamalla reittejä ja kiipeämällä määrää. Itsellä varsinkin wargames reitin hakkuuttaminen tuotti tulosta, koska sen jälkeen muut reitit tuntuivat durchehaikilta eli kävelyltä. Reissun tällä hetkellä hienoin kiipeämäni reitti on ehdottomasti Ötztal Szene, reitti on about 25metriä pitkä ja pitää sisällään hienoja muuveja, hienoilla otteilla. Yllättäen tämäkin reitti löytyy piburger seeltä J

Täällä on ollut muutenkin tekemistä, ollaan pelattu paljon minigolfia(mailat on lennelly eri suuntiin pari kertaa) ja mä oon oppinu pelaamaan! Ruoka on aivan älyttömän hyvää, niin kuin Kaisa arvaa niin currywursteja on syöty. Tuli myös huomattuu, että kiinanmuuri on vaikea paikka kasiaat ei mee second go, hienoja ne kuitenkin on. Meillä on vielä about viikko jäljellä, ja meinattiin olla pari viimeistä päivää jurassa kiipeemässä. Mut eikun hyvät jatkot me lähetään kiipee!